Cautare

4944 de rezultate pentru "antena 1 pitesti spectacol pitesti 2010" (6.19 secunde)
In interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga va fi un spectacol educativ pentru copii, dar și un prilej de amuzament pentru parinti. ... Preturile biletelor de intrare la spectacol sunt:
"TRISORII" este un spectacol dupa Conor McPherson ce ii are in distributie pe actorii: ... Un spectacol de storytelling care vorbeste despre dorinta si vinovatie, despre probabilitatea de a fi deturnat de pasiunile personale, dar si despre ocazia de a te sustrage din propria inchisoare mentala.
"Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie: ... Astfel, am decis ca, alaturi de artisti dragi mie, sa oferim un spectacol in cadrul caruia oamenii sa poata ajuta Asociatia Umanitara Marta Maria.
Pasarea Rock isi lanseaza primul album muzical, Legenda, printr-un spectacol in premiera europeana! ... Organizatorii pregatesc un spectacol inedit si incitant, care se va desfasura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii si proiectii, realizate intr-un decor de film si menite sa transmita publicului spiritul Pasarea Rock.
Si nici n-ar fi de mirare dat fiind ca in 24 de ore i se poate intampla sa aiba un spectacol la matineu la National, repetitii la pranz la Metropolis, o ultima lectura undeva in jurul orei 17:00 la Bulandra, pentru a incheia ziua cu un spectacol de ora 22.00, pus in scena intr-un spatiu particular din Centrul Vechi al orasului.
Este un spectacol despre nemurire, pentru ca Madalina Manole va ramane mereu in amintirea celor care au iubit-o si carora li s-a dedicat, prin cantec.
Este un spectacol aparte, incitant, eclectic construit in spiritul unei spontaneitați artistice emotionante ce imbina intr-un mod original teatrul cu muzica si care isi propune abordarea intr-o maniera unica a unor tehnici jazz si compozitii proprii ale pianistului Marius Vernescu, unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei (Quincy Jones, Presedinte Juriu - Montreux Jazz Festival).
Acesta este un spectacol de Vasile Muraru si Valentina Fatu, cu ocazia caruia publicul va putea sa ii revada, sa ii admire si sa ii aplaude din nou pe artistii Teatrului Tanase care abia asteapta reintalnirea cu spectatorii!
Fantanile din Piata Unirii au fost inaugurate joi, 20 septembrie 2018, printr-o reprezentatie memorabila a Orchestrei Simfonice Bucuresti si un spectacol multimedia de exceptie.
Sincer, tot acest bine care ni se face acum, dupa ce 16 ani la rind l-am tot cerut in van, mi se pare un spectacol cu multe lumini, cu surle si cu trimbite care se petrece nu la cererea noastra sau la a cea a sefilor acestui stat, ci la ordinele altcuiva.
Stagiunea politica a culminat cu un spectacol penibil pe cea mai mare scena din tara.
Este adevarat ca au fost salile pline la concertele de folk si trebuie sa spunem ca spectacolul a fost cu bilete vandute la casa, ceea ce mai rar se poate intampla, asa cum eram obisnuiti pe vremuri si era un lucru foarte bun, pentru ca lumea venea ca la un spectacol de teatru.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta: ... 26,5% vs 37,1%, respectiv 37,9%.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
In trimestrul 2, rata de ocupare a populatiei in varsta de munca a crescut cu 3,1% fata de trimestrul I, datorita deplasarii muncitorilor spre agricultura.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
google-analytics.com